Οι κερατωμένες τζιαι χωρισμένες γεναίτζιες φκάλλουν bossy attitude πάστες άλλες. Ελπίζω να μεν γίνω ποττέ. Either.

Είμαι αναβλητική. Με αποτέλεσμα να αναβάλλω τα πάντα για την επόμενη βδομάδα τζιαι τούτην να μεν έχω να κάμω τίποτε τζιαι να βαρκούμαι. Τζιαι την επόμενη εννα βουρώ τζιαι εν θα φτάνω αλλά for some reason προτιμώ να παραπονιούμαι τούτην ότι βαρκούμαι τζιαι πλήττω τζιαι εν έχω τίποτε ενδιαφέρον να κάμω. Το οποίο με τη σειρά του ρίχνει με ψυχολογικά. Αλλά πάλε, εν έσιει κανέναν ενδιαφέρον να τα κάμνεις ούλλα που πριν τζιαι να μεν βουράς τζιαι να αγχώνεσαι την τελευταία στιγμήν έννεν;

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καταφέρω να τζιοιμηθώ εψές άφησα ό,τι παλαβό έρκετουν μου στο νου να αναπτυχθεί σε συλλογισμό. Ύστερα εσκέφτουμουν αννεν καλλύτερα να αγκαλιάσω την αυπνία μου τζιαι να σηκωθώ να δω καμμιάν ταινία κατά τες 3 το πρωί. Τελικά εν εσηκώθηκα. Θέλω partner στες αυπνίες. Τζιαι στις ταινίες.

4 σχόλια:

Κι εγώ είχα αυπνίες χτες το βράδυ. Με αποτέλεσμα -από την αυπνία- σήμερα να ήμουν cranky central.

Όσο για τις κερατωμένες... Νομίζω ότι είναι οι ανοργασμικές που είναι πιο bossy. Άμα φάνε οι γυναίκες γίνονται πιο δυναμικές νομίζω.

Άμαν έσιεις να κόφκουμεν κουβέντες καλό :)

Indeed. Ενώ άμαν εν φάσειν γίνουνται φάουσες.

Έβρε κάτι να κάμνεις κάθε μέρα να σου περάσουν οι αυπνίες. Τζι εγώ είχα τες τζαι μάλιστα εν καιρώ εξεταστικής, σε φάση να τζοιμούμαι 11 λεπτά τζαι να ξυπνώ σάννα τζαι ετζοιμήθηκα 8 ώρες, αλλά ο νους να μεν λειτουργεί.
Ώσπου τζι επήα στην καλή μου φαρμακοποιό με τον μαύρο κύκλο ως το αφάλι τζαι είπα της "δώστε μου κάτι να κοιμηθώ". And so she did. Και εκοιμήθηκα.

Το άλλο με την αναβλητικότητα έχω το τζι εγώ αλλά κάθε φορά κάτι γίνεται τζαι λαλώ εν έπρεπε να το αφήκω, εν θα το ξανακάμω, τζαι πάλε ξανά τα ίδια.

Για τες γεναίτζες ουδέν σχόλιον. :p

Στη φάση που είμαι, όσο τζιαι να τζιοιμηθώ όταν τα καταφέρνω, ο νους μου πάλε εν λειτουργεί σε νορμάλ ρυθμούς. Μόνο που θκιαβάζω τι γράφω, καταλαβαίνω το. Thanks πάντως Moonlight.

Με την αναβλητικότητα εν ξέρω πώς να το παλέψω τωρά. Γίνουμαι τζιαι λλίο freak
"Τι έκαμες Δρακουλίνα σήμερα;"
"ΤΙΠΟΤΕ"

Δημοσίευση σχολίου