Εψές είσιε το fountain κάπου σε ένα κανάλλι. Την ώρα που έκαμνα zapping τζιαι επέτυχα το ήμουν μισομαστουρωμένη που την αρρώστια τζιαι για λλία δευτερόλεπτα ενόμιζα ότι εθώρουν όνειρο γιατί εφαίνετουν μου τόσο απίστευτο να βάλουν στην τηλεόραση έτσι ταινία. Όι στην κυπριακή τηλεόραση μόνο, γενικά. Εν ιδιαίτερη ταινία που τζιοίνες που μετά το πρώτο τέταρτο ο κόσμος που συνεχίζει να κάθεται να τη θωρεί εν περιορισμένος. Τέλοσπαντων. Τούτη η ταινία ταράσσει με μέσα μου. Εψές επροσπαθούσα να αποφύγω να τη δω. Μετά την πρώτη φορά που την είδα, εν εξανακατάφερα να τη δω τζιαι τούτο συνειδητά. Εν τζιοίνα ούλλα τα συναισθήματα που εν μπορώ να χειριστώ τζιαι εν θέλω να επεξεργαστώ γιατί πονεί με.
Εκατέληξα να θωρώ λλίο τη συνέντευξη της ελίτας τζιαι λλίο ένα σείριαλ κυπριακό. Σε μια φάση που τάχα αποφάσισα να το δω, επέτυχα τη σκηνή. Είδα την τζιαι μόλις ένιωσα το τάραμα εγύρισα το.

Άσχετον. Φακκά μου η 'παρατήρηση' ότι είσαι αντικοινωνικός άμα απλά εν γουστάρεις. Επειδή που ευγένεια κάθουμαι τζιαμέ τζιαι εν φεύκω εν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να κόφκω τζιαι κουβέντες για το τι χρώμα νύσια εν της μόδας για την ανόιξη τζιαι πόσο χάζι έσιει το greek idol. Άτε δηλαδή.

6 σχόλια:

Μα τι μουσική τζίνη η ταινία.....

Άσχετο:Πόσο σε καταλαβαίνω. Έννεν μόνο το θέμα ότι μπορεί να σνομπάρω τα θέματα τους, μπορεί να φταίει το στυλ σου ρε κουμπάρε, δεν μου αρέσκει ο τρόπος σου, προτιμώ να κάμνω διαλογισμό σαν μιλάς!

The Passenger είπε...

The Fountain α.

Περνά κατ΄ευθείαν στην ψυσιή σου ενεν.

Είχαμε πάει να την δούμε στο σινεμά τότε αλλά όταν επήαμε στο ταμείο είπαν μας ότι είχαν την φύει μόνο μετά που πέντε μέρες χωρίς προειδοποίηση - τα περιοδικά ακόμα εγράφαν ότι την έδειχνε να σκεφτείς.

Εκατεβάσαμε την τζιαι είδαμε την σε ένα σπίτι.

Οταν έδειχνε τους τίτλους τέλους οι άλλοι είχαν ήδη αρχίσει να μιλούν για άλλα θέματα - είχαν ήδη αρχίσει να σβήννουν την ταινία που την μνήμη τους. Εγώ έμεινα τζιαι εθωρούσα την οθόνη όπως τον υπνωτισμένο.

Εν επεδίωξα ούτε εγώ να την ξαναδώ μόνο τζιαι μόνο για να μεν χαλάσω τζείνην την πρώτη φορά που την είδα, να μεν χαθεί τίποτε που την μαγεία.

Ναι,τούτην την παρατήρηση που λαλείς πιππιλούν την πολλά οι Κυπραίοι ενεν. Fuckin pricks :)

Ρε Moonlight μα ευχαριστώ αλήθκεια. Γιατί πρέπει δηλαδή ρε κουμπάρε σσιου τζιαι καλά να μιλώ μόνο τζιαι μόνο για να μεν φαίνουμαι αντικοινωνική; Δε σε γουστάρω ρε. Τζιαι δε γουστάρω να ακούω "μα γιατί η Δρακουλίνα κάθεται τζιαμέ τζιαι εν μιλά κανενού; Ούλλοι οι άλλοι μιλούν" Dammit α φακκά μου τούντο πράμα.


Βασικά για την ταινία εν μπορώ να βρω άλλη λέξη πέρα που το ταράσσει με. Ταράσσει τα μέσα μου. Το πιο λυπηρό νομίζω εν τζιοίνο που περιγράφεις ρε Passenger άμα εσύ κολλάς τζιαι ταξιδεύκεις τζιαι βλέπεις πόσο εύκολα το προσπερνούν οι άλλοι. Τζιοίντες ώρες νιώθω alien.
Πιππίλα ναι. Fuckin pricks εν λαλείς τίποτε.

Για να είμαι ελικρινής εγώ γενικά είμουν πάντα πολλά κοινωνικός τζαι πάντα είμαι τζείνος που μιλά πολλά στην παρέα. Εν έτυχεν να μου πουν έτσι πράμαν ποττέ.

Ακούω όμως να το λαλούν σε άλλους τζαι βρίσκω το χωρκάτικον - εν λαλείς του άλλου "μα γιατι εν μιλάς?" - εν που την δουλειά σου ρε κουμπάρε/κουμέρα γιατι εν μιλα? Εν έσιει κάτι να πεί ο άνθρωπος... εν απλόν... εσκέφτηκες οτι μπορεί να μεν μιλά γιατί είσαι εσυ βαρετός τζαι τζοιμίζεις τον?

Τέλος πάντων εν μου αρέσκει να κρίνω τους άλλους και φυσικά εν ισχύουν τούτα για μέναν γιατί είμαι είπαμεν κοινωνικόν ζώον αλλά επαναλαμβάνω οτι εν χωρκατιλίκιν να λαλείς του άλλου "ου μα γιατι εν μιλάς¨?"

Χ-Ω-Ρ-Κ-Α-Τ-Ι-Λ-Ι-Κ-ΙΝ

Ενυγουεη βασικά τηλεόραση έσιει μήνες να κάτσω να δω τζαι καλά που με εθύμισες να θυμηθώ να πάω να πιάσω κανέναν ντιβιντι να δω που ενα καταφέρω επιτελους να έβρω αθκιάσην...

Άσχετον αλλά επεθύμησα κάτι ντάρκ τυπου δε ιλλουζιονιστ η το dark night που φκάλλουν πολλυν controversial συναισθημαν. Ομολογώ οτι τζαι οι δκυο τούτες ταινίες εμείναν στο νου μου.

Το fountain ήταν νταρκ? λαλείς να το γυρέψω?. Θυμάσαι σε πιον κανάλι το έδειξε για να το δώ μέσω του cytavision?

Δρακουλίνα είπε...

Ένιξερω αν θα σου αρέσει. Πρέπει ναν αντ1 αλλά εν είμαι σίουρη

Εν το ήβρα στον αντ1 αλλά εν να το ψάξω να το δω τζαι να σου πω. Για να είμαι ειλικρινής μερικές φορές σιοκάρουμαι ακόμα τζαι εγω που το τι είδους ταινίες μου αρέσκουν.

Πλς μεν το πεις τούτον σε κανένα γιατί εν να με διώξουν που τον σύνδεσμο των κουλ μάτσιο ανδρών αλλά το Sweet November, αν το είδες, εν μια που τες αγαπημένες μου ταινίες. Η charlize theron σε τζείνην τη ταινίαν εν σχεδόν όσον ακαταλαβίστικη τζαι free minded όσον ο angel μου

Εκοίταξα το στο ίντερνετ για το fountain τζαι φαινεται ενδιαφέρoν πάντως I will let you know if I like it or not αν καταφέρω να το βρώ.

Καληνύκτα

Δημοσίευση σχολίου