Σκέφτουμαι in times of boredom ίντα άθρωπος πέρκι να νομίζουν όσοι θκιεβάζουν έστω τζιαι τυχαία ότι είμαι. Έρκουνται μου πράματα να γράψω ώρες ώρες τζιαι μετά τραβώ πίσω τζιαι μετά λαλώ ίνταμπου σε κόφτει έννεν τούτος ο σκοπός σου που ήταν; Να γράφεις ότι γουστάρεις χωρίς να σε κόφτει; Γράφεις τα για σένα στο κάτω κάτω, για τη δική σου ας πούμε ισορροπία ή whatever. Σαντανώνουμαι εύκολα τελευταίως.


“That’s just the way relationships are you know”
“Actually, no…”
“Well ok, that’s just how my relationship is.”

E fuck καλό. Εν με κόφτει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ να δείς πόσο σαντανώνουμαι όταν προσπαθώ να σε κάμω profiling.

Ας πούμε, εν γεμάτος ο τόπος χαμέ με χαρκιά γεμάτα μουντζούρες. Πιο πριν μετά που εθκιέβασα αλλο ένα ποστ σου ακούαν με ως το άλλο τετράγωνο. Εφώναζα "Οι πάλε ρε γαμώτο, όι πάλεεεεε" τζιαι εμάτσιαζα την κόλλα πάλε.

Γράφε ελεύθερα ρε Δρακουλίνα

Haha :) nice one Passenger, thanks

Ανακουφίζει με παραπάνω το να σαντανώνω παρά το να με έχουν all figured out.

Εγώ πολλές φορές θέλω να ρωτήσω όσους τυγχαίνει να με θκιεβάσαν 2-3 φορές να με περιγράψουν. Ό,τι φαντάζουνται για μένα. Εσωτερικά τζαι εσωτερικά.

Κατά τα άλλα εν προσπαθώ πολλά να καταλάβω πώς εν οι άλλοι στη χωή τους.

Αν καρτεράς απάντηση όμως, νομίζω ότι αν σε ήξερα εν θα σε καταλάβαινα που τούτα που γράφεις, νομίζω ότι είσαι καμία σχέση δαμέ με τζιαμέ έξω. Αλλά μέσα σου ξέρεις ότι είσαι ΤΖΑΙ έτσι.

Για το άλλο που λαλείς, γράφε ό,τι θέλεις! Όπως σου φκαίνει, νομίζω εν πολλά άδικο να περιορίζουμε τον εαυτό μας που τη στιγμή που το κάμνουμε τούτο για τον Α ή Β λόγο, πρέπει να μας βοηθά, όι να μας πιέζει τζαι να μας βάλλει σε καλούπια.

Νομίζω ούλλοι έχουμεν λλίο την περιέργεια να ξέρουμε πώς φκαίνουμεν προς τα έξω.

Για τα άλλα έσιεις δίκαιο.
Thanks Moonlight

Δημοσίευση σχολίου