Εντάξει, it's official. Ψάχνω για καινούριο σπίτι. Η Δρακουλίνα έσιει τζιαι τα όρια της.Εν η πρώτη φορά που γράφω για μένα στο τρίτο πρόσωπο. Ναι, ναι, ξέρω τι λαλούν. Εν με κόφτει. Ήθελα απλά να δω ίνταλος ακούεται.
Εντομεταξύ τελευταίως παθαίνω έναν πράμαν, νομίζω ότι κάμνω comments σε blogs αλλά μετά εν τα βρίσκω ενώ είμαι σίουρη ότι έκαμα. Μπορεί ναν η πυρά. Που τες 11 ως τες 3 νιώθω ότι ψήνουμαι όπως το γύρο. Ούτε ένα μεξικάνικο καυτερό της προκοπής εν μπορείς να φάεις με έτσι πυρά. Ούτε μιαν πικάντικη σκορδάτη μακαρονάδα με θαλασσινά. Έσιει τζιαιρό να φάω έξω εν η αλήθκεια.
Επίσης, εν μόνο στην περιοχή μου που κυκλοφορούν κουνούπια που σε κάμνουν τούμπανο; Αν δεις καμμιά μες το δρόμο με πρισμένο δεξί σιέρι τζιαι αριστερό πόδι εγώ είμαι. Μιλούμεν εγινήκαν όπως το ψουμίν που μπαίνει. Υπάρχει μια κατανόηση πάντως, στο φαρμακείο ας πούμεν άκουα "μα τζιαι συυυ; Τζιαι γωωω!" με αληθινό ύφος συμπαράστασης. Είμαι τζιαι λλίον αξιοθέατο βέβαια γιατί η κουτάλα μου εν συνήθως ψιντρατζιανή τζιαι τωρά φαίνεται μεγάλη διαφορά. Που σημαίνει όμως εν είμαι κυκλοφορίσιμη για παραλία σε περίπτωση που συχνάζουν μωρά τζιαμέ τζιαι φοηθούν. Εκτός αν πάω μακένζυ τζιαι παίξω το μποτιμπιλτερού with pills gone wrong.

7 σχόλια:

Μπορεί να έχει κοντά στην περιοχή μου. Είναι κεντρικά κάτω πόλη. Αν ενδιαφέρεσε πες μου να σου στείλω με μάιλ τηλέφωνα κτλ. Κουνούπια δεν έχουμε.

Εν η πυρά.

Αρέσκει τους το γιαίμα σου αλόπως.

Εν Αλφα άλφα ποιότητα

Που λέμεν.

Εμένα έσιει να με τσιμπήσει κουνούπι που το 2009 νομίζω.

Μάλλον επειδή έχω μηχανέλαιο αντί γιαίμα.

Πάει παραπάνω τζιαιρό.

Εν πατταλέφκει.

Που λέμεν.

Ίνα ναι, αν μπόρεις να μου στείλεις εννα το εκτιμήσω πολλά. Thanks!

Haha :) είμαι γλυκοαίματη ναι. Αν με ακκάσουν αλλό θκυο τόπους εν θα μου μείνει πάντως.
Που λέμεν.

μετρουσα χτες τα δικα μου τσιμπηματα.
31 παρακαλω....

με ρωτανε αν περναω ερυθρα ή ανεμοβλογια με τοσα κοκκινα πανω μου.

Κάτι ελαλούσαν ότι έννα ψεκάσουν όπου σημειωθούν κρούσματα μολυσμένων κουνουπιών. Κάπου πρέπει να έχει να το πείτε!
Τζι εμένα γενικά τσιμπούν με πολλά. Τζαι εν σβήνουν σε λίες ώρες. Ματώνω τα που το ξύσιμο για να αρχίσουν να με κάφκουν αντί να με τρων τζαι ησυχάζω. :S

Μις αν δεν είναι πρισμένα δε μετράνε. Γιατί αν αρχίσω να μετρώ τα δικά μου κόκκινα που μοιάζουν με ανεμοβλογιά θα σε ξεπεράσω κατά πολύ.


Dont do it Moonlight! Μεν κάμνεις πληγές, μεινίσκουν σημάθκια. Η μόνη λύση για μολυσμένα κουνούπια εννα με βάλουν εμένα για δόλωμα. Εννα συναχτούν ούλλα πάνω μου for sure.

Δημοσίευση σχολίου