Νιώθω εξαιρετικά χαζή στα θέματα σχέσεων. Όσον τα πράματα εν στο παιχνίδι, μπορώ να τα χειριστώ πανέξυπνα, διασκεδάζω το τζιαι νιώθω ασφάλεια. Η σχέση όμως εν έναν πράμα που εν μπορώ να χειριστώ, εν ξέρω μάλλον. Η ρουτίνα, η καθημερινότητα, εν πράματα που με κάμνουν να πελαγώνω. Εν μπορώ να διανοηθώ να τζιοιμούμαι δίπλα σε κάποιον θυμωμένη όσο εν μπορώ να διανοηθώ μια σχέση ομαλή χωρίς ένταση, καυγάδες. Με αποτέλεσμα τα βράδια μου να καταλήγουν με εμένα ή να υποφέρω που κάμνω το πρώτο, ή να υποφέρω που έχω το δεύτερο. Σε κάτι φάσεις πιστεύκω ότι έχω ούλλο το δίκαιο του κόσμου που είμαι έτσι τζιαι εν ο άλλος λάθος, σε άλλες πάλε νιώθω ότι είμαι τζιοίνο το λάθος στο κουτούι που εν μπορεί να δει τίποτε άλλο. Εν είμαι σίουρη με ποιανού τα όρια παίζω, τα δικά μου ώρες ώρες μοιάζουν ναν παρανοϊκά ατέλειωτα. Θέλω ένα manual, κάτι να μου λαλεί τι να κάμνω, κάτι σε troubleshooting information, όπως τες οδηγίες στο χαρτί αν ξιχάσεις ένα χάπι.Παρεμπιπτόντως, κατά κάποιο τρόπο έκοψα το κάπνισμα χωρίς να το καταλάβω. Εντάξει, ένα μέσα μέσα εν μετρά, έχω να πιάσω πακέτο τουλάχιστον ένα μήνα.

6 σχόλια:

Ακριβώς το ίδιο πράμα επέρασα το σαβ/κο τζιαι εγώ. Ήβρα τον ευατό μου να αναρρωθκιούμαι ότι θέλω μάνουαλ σχέσεων..

"Σε κάτι φάσεις πιστεύκω ότι έχω ούλλο το δίκαιο του κόσμου που είμαι έτσι τζιαι εν ο άλλος λάθος, σε άλλες πάλε νιώθω ότι είμαι τζιοίνο το λάθος στο κουτούι που εν μπορεί να δει τίποτε άλλο." -- τέλεια το ίδιο πράμα ένιωσα το σάββατο τη νύχτα...

Κανένας εν εν λάθος νομίζω. Απλά μερικές φορές μεινίσκουμε τόσο πειστικά πάνω στο εγώ μας που ξεχνούμε να δούμε the other side of things..

Τζιαι επειδή το θέμα 'σχέση' εν κάτι που εν έρκεται με κανένα μάνουαλ, κανένας εν μπορεί να σου πει this is the right move or this is the wrong one...It's all instinctive νομίζω. You just do/say/feel what your insticts tell you to...

Well ναι αλλά άμα μεινίσκεις πειστικά πάνω στο εγώ σου εν σημαίνει ότι είσαι λάθος;
If I listen to my instincts I'll book a ticket to Bahamas and never come back.

Επί της ουσίας!!! Μπράβο μεγάλο για τον τσιάρο. Μόλις μπορέσεις κανόνισε ξαπόλα τον τέλεια τζιαί εν θα το μετανώσεις.

Right.

Well at least you cut down on cigarettes

Τζι εγώ έτσι είμαι, αλλά εν θεωρώ το να είσαι παθιασμένος για τον άλλο ρουτίνα ή καθημερινότητα.
Κάθε μέρα έχει τα δικά της. Όταν σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος κάθε μέρα, κι αυτόν τι κάνεις εσύ, ακόμα και μια βόλτα στο σούπερμαρκετ σπάζει τη ρουτίνα.
Εν μπορώ να τσακώνουμαι για να σπάζει η ρουτίνα επειδή όπως είπες εν μπορώ να διανοηθώ να τζοιμηθώ θυμωμένη δίπλα που τον άλλο.
Αλλά η ρουτίνα κατά κόρον είναι επιλογή.

Εν έπρεπε να γράψω για το κάπνισμα, επισκίασεν τα άλλα.
Έχεις δίκαιο Moonlight. Η εφαρμογή εν το πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου