Το λοιπόν,συμπέρασμαν πρώτον: Ούλλα τα 'ποτέ' που είπες, sooner or later εννα τα λουστείς. Ούλλα, ναι. Κάτσε τζιαι μέτρα τωρά. Τζιαι εν πολλά δύσκολο να παραδεχτείς ότι είσιες λάθος. For me anyway.
συμπέρασμαν δεύτερο: Πολλά στερεότυπα που ενόμιζες ότι εν τραβημένα στα όρια της υπερβολής, εννεν. They are alive n kickin.
συμπέρασμαν τρίτο: Όι ρε, εννεν συμπέρασμα αλόπως τούτο. Ακόμα τζιαι τα ζευκάρκα που θωρείς να αγαπιούνται, η αλήθκεια ένει ότι εν έσιεις ιδέα ότι έχουν ζητήσει ο ένας στον άλλο να κάμει εξετάσεις γονιμότητας ιμιsh, "γιατί αν δεν μπορείς να κάμεις μωρά, εννα χωρίσουμε".
Αυτά προς το παρόν.
Σαν τζιαι άλλαξα πολλά τι γράφω στο blog. Νιώθω λλίο διχασμένη προσωπικότητα άμαν τα θκιαβάζω.

7 σχόλια:

Εγώ πάντως εν πιστέυκω ότι ΟΥΛΛΑ τα ποττέ έννα τα λουστώ. Είπα ότι με μια μαννόφτισσα που ξέρω εν θα συναναστραφώ ποττέ ξανά. Τζαι έννα το κρατήσω τούτο πχ.
Είμαι απόλυτη τζαι αρέσκει μου.

Αλλαξες τα ναι.

εγώ ποττέ εν θα κάμω σχέση με συμβιβασμούς που εν θα μου κάμει κλικ ο άλλος αλλά επειδή πρέπει να ειμαι με κάποιον εννα πω αναθεμάντα μείνε μαζί του τζαι εν θα έβρεις άλλον! επίσης εν θα κάμω τζαι σχέση ποτέ με κάποιον που εννα με στείλει για οποιουδήποτε είδους εξετάσεις.ελπίζω να μεν το λουστώ..!

Αν όι ούλλα, τα πιο σημαντικά dear Moonlight. Ένιξερω.


Ενόμιζα ήταν να προσθέσεις: "τζιαι γω νιώθω ότι είσαι διχασμένη προσωπικότητα άμαν τα θκιαβάζω" :p


Daffodil ενόμιζα τούτον πάει στο άλλο ποστ. Ε ναι, τούντο τελευταίο hopefully εν θα το λουστώ ούτε εγώ.

Εγω αν λουστω τα ποττε που ειπα εννα μου φκει σε καλο.

Δηλαδή δηλαδή;

Δηλαδή τα δικά μου ποττέ εχουν happy ending.

Δημοσίευση σχολίου