Παραδέχουμαι ότι έχω χάσει επαφή τζιαι είμαι εκτός πραγματικότητας.

-Προφανώς εν φυσιολογικό να κάμνεις u-turn σε σταυροδρόμι τζιαι να καταλήγεις σε θέση που ανακόπτεις την κυκλοφορία -στην αντίθετη λωρίδα- τζιαι να επιμένεις ο άλλος, που θέλει να στρίψει, να μπει τζιαι τζιοίνος στην αντίθετη λωρίδα -τη σωστή δική σου- γιατί ενοχλεί σε.

-Είναι επίσης αποδεκτό να παρκάρεις κάθετα τζιαι να κλείεις τρία (3) αυτοκίνητα για να κατεβείς στο φούρνο. "Ου, μα εν εσένα που έκλεισα;" Η μαννή είμαι εγώ που φεύκω τζιαι πάω σε άλλο φούρνο άμα εν έβρω να παρκάρω παρά να κλείσω κάποιον.

-Να μεν αναφερθώ στο αυτονόητο, ότι ας πούμε είναι απαράβατο σου δικαίωμα να αλλάσσεις λωρίδα στο δρόμο χωρίς φλας τζιαι να περιμένεις ο άλλος δίπλα σου να μυρίσει τα νύσια του τζιαι να σου κάμει τόπο . Ουαί και αλίμονο αν δεν τον πάρεις χαπάρι.

-Κατανοητό βέβαια είναι τζιαι το να κυκλοφορείς εδώ τζιαι δύο (2) χρόνια με πινακίδες αυτοκινήτου που λαλούν "Δοκιμή" τζιαι να μεν πληρώνεις προφανώς άδειες κυκλοφορίας κλπ.

-Λογικότατον επίσης είναι να παρκάρεις απέναντι που την είσοδο/έξοδο parking πολυκατοικιών. Τι σημαίνει εν χωρεί τον άλλον να φκει ή να μπει; Ιδιοτροπίες.

Έσιει αθρώπους που λαλούν ότι φακκούν τους τα κυπριακά τζιαι εν πρέπει να τα μιλούμε γιατί "έννεν καλά να μάθουν τα μωρά να λαλούν 'τσιλλώ' αλλά 'πατώ' " τζιαι ότι "έννεν σωστό να χρησιμοποιούνται στην τηλεόραση" γιατί φαινούμαστεν αγροίκοι.
Ναι, εν για τούτο που φαινούμαστεν αγροίκοι.
Αν τα δουν τζιαι γραμμένα υποψιάζουμε ότι εννα τους πιάσει αναφυλαξία.