Παραδέχουμαι ότι έχω χάσει επαφή τζιαι είμαι εκτός πραγματικότητας.

-Προφανώς εν φυσιολογικό να κάμνεις u-turn σε σταυροδρόμι τζιαι να καταλήγεις σε θέση που ανακόπτεις την κυκλοφορία -στην αντίθετη λωρίδα- τζιαι να επιμένεις ο άλλος, που θέλει να στρίψει, να μπει τζιαι τζιοίνος στην αντίθετη λωρίδα -τη σωστή δική σου- γιατί ενοχλεί σε.

-Είναι επίσης αποδεκτό να παρκάρεις κάθετα τζιαι να κλείεις τρία (3) αυτοκίνητα για να κατεβείς στο φούρνο. "Ου, μα εν εσένα που έκλεισα;" Η μαννή είμαι εγώ που φεύκω τζιαι πάω σε άλλο φούρνο άμα εν έβρω να παρκάρω παρά να κλείσω κάποιον.

-Να μεν αναφερθώ στο αυτονόητο, ότι ας πούμε είναι απαράβατο σου δικαίωμα να αλλάσσεις λωρίδα στο δρόμο χωρίς φλας τζιαι να περιμένεις ο άλλος δίπλα σου να μυρίσει τα νύσια του τζιαι να σου κάμει τόπο . Ουαί και αλίμονο αν δεν τον πάρεις χαπάρι.

-Κατανοητό βέβαια είναι τζιαι το να κυκλοφορείς εδώ τζιαι δύο (2) χρόνια με πινακίδες αυτοκινήτου που λαλούν "Δοκιμή" τζιαι να μεν πληρώνεις προφανώς άδειες κυκλοφορίας κλπ.

-Λογικότατον επίσης είναι να παρκάρεις απέναντι που την είσοδο/έξοδο parking πολυκατοικιών. Τι σημαίνει εν χωρεί τον άλλον να φκει ή να μπει; Ιδιοτροπίες.

6 σχόλια:

road rage στην κύπρο στα καλυτερα του!

Η αλήθεια, θυμούμαι τον πρώην μου να θωρεί πώς οδηγώ τζαι να εκπλήσσεται τζαι να αναφωνεί κάθε τόσο "τωρά πού έξερες ότι έννα φκει τούτος;", "πώς εκατάλαβες ότι έννα αλλάξει λωρίδα;" κλπ.
Ναι, ώρες ώρες νομίζω ότι μόνο εγώ τα σκέφτουμαι τούτα. Αποκορύφωμα πριν λίες μέρες που είπα στην αδερφή μου "κόρη γιατί εν έκαμες τούτο τζαι τούτο;" τζαι απάντησε μου "μα έντζαι σκέφτουμαι συνέχεια το κάθε τι..." *LOST ALL HOPE*

Ανώνυμος είπε...

Στο highway να δείς τί γίνεται....
Τριολούιν (βαρκαί να sign - up)

I get it Moonlight.
Υποψιάζουμαι όμως πως η διορατικότητα που χρείαζεται να έσιεις όταν οδηγείς εν μπορεί να αντικαταστήσει την κοινή λογική που επίσης χρειάζεται.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

My mistake Moonlight. Εδιέγραψα το κατά λάθος..

Δημοσίευση σχολίου