Να λαλείς όσο πιο ευγενικά μπορείς σε άνθρωπο που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά ότι εν ενδιαφέρεσαι να γίνει κάτι μεταξύ σας τζιαι να σου λαλεί πόσο χαιρεται που εξελίχθηκε χαλαρά η φάση τζιαι "εν τρέχει τίποτε, είπα να δοκιμάσω, εκτιμώ το που είσουν ειλικρινής" τζιαι την επόμενη φορά που το θωρείς έξω τζιαι πάεις με χαρά να το σιερετίσεις να σου λαλεί επιδεικτικά "θύμισμου το όνομα σου; δρακουλίνα είπαμε;" Πόσο κόμπλεξ ρε κουμπάρε.

Να κάμνει ο άλλος ότι εν σε ξέρει επειδή ήβρεν γκόμενα. Φίλος, όι πρώην. Το 2016.

Να σε σταματά αστυνομικός για να σε γράψει τζιαι να σου κολλά, τζιαι επειδή έσιει τζιαι τα στοιχεία σου να σε κάμνει add στο facebook. Delete.

Να απορρίπτει όποια κοπέλλα γνωρίσει με ύφος κριτή παρακμιακού talent show που προσπαθεί να κάμει νούμερα "λυπάμαι, δε με κέρδισες". Ο τύπος. Ο άχαρος, άοσμος, εθισμένος στο facebook, "εν-έχω-καν-six-pack-για-να-το-παίζω-γκόμενος" τύπος.


4 σχόλια:

χαχα, πολλοίμου έρχονται στο μυαλό. ειδικά οι αστυνομικοί έπρεπε να εν παράνομο τουτο το πράμα, πολλοί που το κάνουν

Απερριψε πολλες ο τυπος δηλαδη?

Μα Beatrix είναι παράνομο. Apparently, they don't give a damn.


Ο τύπος; Έχασα το μέτρημα. Είμαι σίουρη ότι αθυμάται όμως σίουρα πόσες τον απορρίψαν τζιοίνο.

Note: σε άνθρωπο *με τον οποίο* συναναστρέφεσαι επαγγελματικά.
Τούτους αξίζουν τους καταγγελίες, γιατί εν οι ίδιοι που το κάμνουν ξανά και ξανά. Άκουσα πρόσφατα για κάποιαν που επήε να πληρώσει με επιταγή κάτι στο κράτος, και έγραψε το τηλέφωνό της πίσω και ο Δ.Υ. την έπαιρνε τηλέφωνο μετά... Τράτζικ...

Δημοσίευση σχολίου